Eva Pilar Pérez Alvarez, Teresa Garde Cerdán, Enrique García-Escudero Domínguez, José María Martínez Vidaurre
págs. 2524-2532
págs. 2533-2540
Higher bioavailability of iron from whole wheat bread compared with iron-fortified white breads in caco-2 cell model: an experimental study.
págs. 2541-2546
págs. 2547-2552
págs. 2553-2560
págs. 2561-2568
Determination of norfloxacin in food by an enhanced spectrofluorimetric method.
Ruilin Duan, Junze Jiang, Shaopu Liu, Jidong Yang, Man Qiao, Ying Shi, Xiaoli Hu
págs. 2569-2574
págs. 2575-2581
págs. 2582-2587
págs. 2588-2593
Thomas Spranghers, Matteo Ottoboni, Cindy Klootwijk, Anneke Ovyn, Stefaan Deboosere, Bruno De Meulenaer, Joris Michiels, Mia Eeckhout, Patrick De Clercq, Stefaan de Smet
págs. 2594-2600
Effect of probiotics on patulin removal from synbiotic apple juice.
Alaleh Zoghi, Kianoush Khosravi-Darani, Sara Sohrabvandi, Hosein Attar, Sayed Abolhasan Alavi
págs. 2601-2609
POP levels in beans from Mediterranean and tropical areas.
Giuseppa Di Bella, Imen Haddaoui, Vincenzo Lo Turco, Angela Giorgia Potorti, Maria Rita Fede, Giacomo Dugo
págs. 2610-2616
págs. 2617-2622
págs. 2623-2632
Urtzi Leibar, Inmaculada Pascual Elizalde, Fermín Morales Iribas, Ana Aizpurua Insausti, Olatz Unamunzaga Galarza
págs. 2633-2640
págs. 2641-2646
Maja Turinek, Martina Bavec, Milan Repič, Matjaž Turinek, Andreja Urbanek Krajnc, Christian Möllers, Alba Tres Oliver, Franc Bavec
págs. 2647-2656
págs. 2657-2663
Kaïs Rtibi, Slimen Selmi, Dhekra Grami, Khouloud Saidani, Hichem Sebai, Mohamed Amri, Bruno Eto, Lamjed Marzouki
págs. 2664-2670
Development of pea protein-based bioplastics with antimicrobial properties.
Víctor Manuel Pérez Puyana, Manuel Félix Angel, Alberto Romero García, Antonio Guerrero Conejo
págs. 2671-2674
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados