Acetic acid and ethyl acetate in Madeira wines: Evolution with ageing and assessment of the odour rejection threshold
Andreia Miranda, Vanda Pereira, Marisela Ponte, Francisco Albuquerque, José C. Marques
págs. 1-11
págs. 12-22
Arif Atak, M. Akkurt, Z. Polat, H. Çelik, K. A. Kahraman, D. S. Akgül, N. Özer, Gökhan Söylemezoglu, G. Şire, R. Eibach
págs. 23-32
Using multispectral imaging to improve berry harvest for wine making grapes
G. Iatrou, S. Mourelatos, S. Gewehr, S. Kalaitzopoulou, M. Iatrou, Z. Zartaloudis
págs. 33-41
José Manuel Mirás Avalos, María Fandiño Beiro, Emiliano Trigo Córdoba, Emma María Martínez Pérez, José Manuel Moutinho-Pereira, C. M. Correia, Lia T. Dinis, Benjamín Jesús Rey Sanjurjo, Aureliano C. Malheiro, Javier José Cancela Barrio
págs. 42-52
págs. 53-61
Improved energy efficiency in wineries using data from audits
Raquel Vela, Fernando Ruiz Mazarrón, Joaquín Fuentes-Pila, Fátima Baptista, Luis Leopoldo Silva, José Luis García Hernández
págs. 62-71
Roque Torres Sánchez, Giuseppe Ferrara, Fulgencio Soto Vallés, Juan Antonio López Riquelme, Francisco Sanchez, Andrea Mazzeo, Alejandro Pérez Pastor, Rafael Domingo Miguel
págs. 72-81
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados