págs. 1-12
págs. 13-17
págs. 18-28
Skin Particle Size Affects the Phenolic Attributes of Pinot noir Wine: Proof of Concept
Angela Sparrow, Richard Smart, R.G. Dambergs, Dugald C. Close
págs. 29-37
págs. 38-46
Kirsten D. Hannam, G. H. Neilsen, Denise Neilsen, Andrew J. Midwood, Peter Millard, Zulin Zhang, Barry Thornton, Daniel Steinke
págs. 47-55
págs. 56-64
Emiliano Santarosa, Paulo Vitor Dutra de Souza, Jorge Ernesto de Araujo Mariath, Gil Vicente Lourosa
págs. 65-76
Grape Yield and Quality Response to Cover Crops and Amendments in a Vineyard in Nova Scotia, Canada
Aime J. Messiga, Kyle S. Gallant, Mehdi Sharifi, Andrew Hammermeister, Keith Fuller, Martin Tango, Sherry Fillmore
págs. 77-85
págs. 86-93
Determination of Energy Savings in Alcoholic Wine Fermentation According to the IPMVP Protocol
Rubén Celorrio Lázaro, Julio Blanco Fernández, Eduardo Martínez Cámara, Emilio Jiménez Macías, Juan Carlos Sáenz-Díez Muro
págs. 94-104
págs. 105-115
Monoterpenes in cv. Zilavka Free-Run Musts from Prefermentatively Macerated Pomace
Milenko Blesic, Mehmed Zele, Dejan Bavcar, Nermina Spaho, Mirela Smajic Murtic
págs. 116-119
Claudio D'Onofrio, Catia Fausto, Fabiola Matarese, Alberto Materazzi, Giancarlo Scalabrelli, Fabiana Fiorani, Ivo Poli
págs. 120-126
págs. 127-131
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados