Study on lossless discrimination of varieties of yogurt using the Visible/NIR-spectroscopy
Xiaoli Li, Shuijuan Feng, Xunfei Deng, Yong He
págs. 645-650
N. Rodrigue, C.P. Champagne, J. Barrette, D. Roy
págs. 651-659
Laura Iturriaga, Beatriz López de Mishima, Maria Cristina Añon
págs. 660-666
Kirsten M. Herbach, Florian C. Stintzing, Michael Rohe, Reinhold Carle
págs. 667-677
E. Rodriguez, E.J. Vernon-Carter, J. Alvarez-Ramirez, O. Sandoval-Castilla, C. Lobato-Calleros
págs. 678-685
P. Yang, G.S. Mittal, B. Zhao, O.A. Basir
págs. 686-695
Polyphenolic and antioxidant content of white and blue corn (Zea mays L.) products
Carmen H. Brenes, Sergio Othón Serna Saldívar, Stephen T. Talcott, David del Pozo-Insfran
págs. 696-703
Effects of transglutaminase treatment on the thermal properties of soy protein isolates
Chuan-He Tang, Xiao-Quan Yang, Lin Li, Zhong Chen
págs. 704-711
Modeling of the packed bed drying of paddy rice using the local volume averaging (LVA) approach
Mohammad Izadifar, Oon-Doo Baik, Carey J. Simonson
págs. 712-720
Rungnaphar Pongsawatmanit, David Julian McClements, Parita Thanasukarn
págs. 721-729
Conrad O. Perera, Molamma P. Prabhakaran, Lim Soo Hui
págs. 730-738
Sandra M. Monnerat, Florencia C. Menegalli, Maria A. Mauro, Thaís R.M. Pizzi
págs. 739-748
Study of the performance of nisin supported in edible films
Lía Gerschenson, Karen Sanjurjo, Rosa Jagus, Silvia Flores
págs. 749-754
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados