Volkswagen al paladar
pág. 2
La nova avaluació sensorial. Paper de l'anàlisis sensorial en enologia
Juan Cacho Palomar
págs. 3-4
Caracterització organolèptica de vins mitjançant nous mètodes d'anàlisi descriptius
María Pilar Sáenz Navajas, Juan Cacho Palomar
págs. 5-11
Aplicació de noves técniques ràpides d'anàlisi sensorial a la recerca enològica: prova de categorització de la qualitat seguida d'un perfilat ràpid
Yohanna Alegre, María Pilar Sáenz Navajas
págs. 12-17
Bases química i sensorial de l'astringència i del gust amarg
José Miguel Avizcuri Inac, Juan Cacho Palomar
págs. 18-25
Enologia URV: sessió inaugural del curs 2015-16, nous vins i reconeixement
págs. 26-27
L'ACE participa en el jurat dels Premis CARTAVÍ 2015 - Premi Jaume Ciurana d'Enologia
pág. 28
La Nit del Sommelier 2015 - Menció especial a Laffort als premis SITEVI 2015
pág. 29
Vinari 2015 - INCAVI i Mostra de Vins d'aniversari
pág. 30
Es presenta la Guia de Vins de Catalunya 2016 - Most Festival
pág. 31
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: