Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Resumen de Estudio de filtración, procesos de membrana y pardeamiento mediante fluidos modelo y zumos de fruta

Ana Paola Echavarría Veléz

  • Dins de la aplicació d'enzims per a la millora de processos de filtrat es van immobilitzar enzims pectinolítics en membranes polimèriques que se van sintetitzar al laboratori mitjançant precipitació per immersió (inversió de fases) a partir de polisulfona amb/sense carbó actiu. Els resultats van indicar que la membrana de polisulfona amb enzims immobilitzats i carbó actiu va mostrar un valor baix d’octuració (33%) de sucs de poma. Així mateix va presentar una selectivitat més alta millorant el rendiment del flux de permeat. Dintre de l’estudi de la eficiencia dels enzims immobilitzats, es va procedir a la recirculació d'una solució pectinolitica a través de la membrana a diferents concentracions d'enzim (1.5, 3 i 6 mg/mL) i temps (120 i 360 min) de tractament en un procés de ultrafiltración. En utilitzar la membrana que contenia els enzims immobilizats es va observar que el flux de permeado va augmentar en funció del temps fins a un 67.52% per al sistema modelo i 53.11% per al suc de poma.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus