Periodo de publicación recogido
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Chelsea M. Ickes, K. R. Cadwallader
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 11, 2017, págs. 2679-2689
Novel Creation of a Rum Flavor Lexicon Through the Use of Web‐Based Material
Chelsea M. Ickes, Soo-Yeun Lee, K. R. Cadwallader
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 5, 2017, págs. 1216-1223
Inactivation of Escherichia coli with Power Ultrasound in Apple Cider
Edgar Ugarte-Romero, Hao Feng, E. M. Martin, K. R. Cadwallader, Scott J. Robinson
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 71, Nº 2, 2006
Dawn M. Bohn, K. R. Cadwallader, S. J. Schmidt
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 70, Nº 2, 2005
Development of a Prototype High-energy, Nutrient-dense Food Product for Emergency Relief
L.K. Brisske, S.-Y. Lee, B.P. Klein, K. R. Cadwallader
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 9, 2004
C. Alasalvar, A. Z. Odabasi, N. Demir, M. O. Balaban, F. Shahidi, K. R. Cadwallader
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 3, 2004
Lecithin Associated Off-Aromas in Fermented Milk
O. Suriyaphan, K. R. Cadwallader
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 66, Nº 4, 2001, págs. 517-523
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