Periodo de publicación recogido
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Jennifer L. Elegbede, Min Li, G. Jones, Osvaldo H. Campanella, M. G. Ferruzzi
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 83, Nº 5, 2018, págs. 1229-1236
Establishing Standards on Colors from Natural Sources
James E. Simon, E. A. Decker, M. G. Ferruzzi, M. Monica Giusti, Carla D. Mejia, Mark Goldschmidt, Stephen T. Talcott
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 11, 2017, págs. 2539-2553
Satisfying America's Fruit Gap: Summary of an Expert Roundtable on the Role of 100% Fruit Juice
Carol Byrd‐Bredbenner, M. G. Ferruzzi, Victor L. Fulgoni, Robert Murray, Elizabeth Pivonka, Taylor C. Wallace
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 7, 2017, págs. 1523-1534
M. G. Ferruzzi
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 7, 2002, págs. 2589-2595
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