Periodo de publicación recogido
|
|
|
AJ Singh, Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 15, Nº. 1, 2003, págs. 37-41
“Silent” (Non-Language) Training Videos: Cross-Cultural Hospitality Applications
Carl P. Borchgrevink, Jack D Ninemeier, Reidar J. Mykletun
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 13, Nº. 3-4, 2001, págs. 41-44
Club Management Competencies 2005: Updated Information for the Classroom
Joe Perdue, Robert H. Woods, Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 13, Nº. 2, 2001, págs. 20-33
The Use of Performance Appraisals in Three Segments of the Hospitality Industry: a Comparative Study
Robert H. Woods, Michael P. Sciarini, Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 10, Nº. 3, 1998, págs. 59-62
Use of Student Management Teams in High-Enrollment Hospitality Management Classes
Michael P. Sciarini, Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 10, Nº. 1, 1998, págs. 23-25
“Silent” Training Videos: a Modern Anachronism or Quality Training for Multilingual Audiences?
Patricia L Dove, Carl P. Borchgrevink, Michael P. Sciarini, Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 8, Nº. 4, 1996, págs. 41-43
Training Strategies in World-Class Asian Hotels: Relevance to the United States Lodging Industry
Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 7, Nº. 4, 1995, págs. 21-64
Environmental Action in the United States Lodging Industry
Rick Zurburg, Debbie Ruff, Jack D Ninemeier
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 7, Nº. 2, 1995, págs. 45-49
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados