Phenol-enriched olive oil with its own phenolic compounds and complemented with phenols from thyme: a functional food development model
Laura Rubió Piqué
Tesis doctoral dirigida por María José Motilva Casado (dir. tes.), María Paz Romero Fabregat (dir. tes.). Universitat de Lleida (2014).
Identification of novel early biomarkers of cardiovascular disease risk and their relationships with bioactive dietary compounds: metabolomic and gut metagenomic approaches
Tesis doctoral dirigida por Laura Rubió Piqué (dir. tes.), Rosa María Valls Zamora (dir. tes.), Anna Pedret Figuerola (codir. tes.). Universitat Rovira i Virgili (2022).
Red-fleshed apple as novel anthocyanin-biofortified food: effect of food processing on the (poly)phenolic composition, bioavailability assessment and cardiometabolic effects of anthocyanins
Tesis doctoral dirigida por Iziar Amaia Ludwig Sanz Orrio (dir. tes.), Laura Rubió Piqué (dir. tes.). Universitat de Lleida (2021).
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados