InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
An integrated look at the effect of structure on nutrient bioavailability in plant foods.
Edoardo Capuano, Nicoletta Pellegrini
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 2, 2019, págs. 493-498
Structured emulsions as butter substitutes: effects on physicochemical and sensory attributes of shortbread cookies.
Elena Curti, Enrico Federici, Agoura Diantom, Eleonora Carini, Emanuele Pizzigalli, Veronica Wu Symon, Nicoletta Pellegrini, Elena Vittadini
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 10, 2018, págs. 3836-3842
Application and optimisation of air-steam cooking on selected vegetables: impact on physical and antioxidant properties.
Maria Paciulli, Chiara Dall'Asta, Massimiliano Rinaldi, Nicoletta Pellegrini, Alessandro Pugliese, Emma Chiavaro
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 6, 2018, págs. 2267-2276
Clara Fares, Pasquale Codianni, Franca Nigro, Cristiano Platani, Francesca Scazzina, Nicoletta Pellegrini
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 88, Nº 14, 2008, págs. 2435-2444
Evaluation of antioxidant capacity of some fruit and vegetable foods: efficiency of extraction of a sequence of solvents
Nicoletta Pellegrini, Barbara Colombi, Sara Salvatore, Oreste V Brenna, Gianni Galaverna, Daniele Del Rio, Marta Bianchi, Richard N Bennett, Furio Brighenti
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 1, 2007, págs. 103-111
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados