Área de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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Marina Français, F. Carlin, Veronique Broussolle, Christophe Nguyen-The
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 85, Nº 14, 2019
Book review: Modeling microbial responses in food
F. Carlin
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 22, Nº 2 (April-June), 2005, pág. 271
Prevalence of Clostridium botulinum in food raw materials used in REPFEDs manufactured in France
Sonia Litman, Sylvie Perelle, Véronique Broussolle, Patrick Fach, F. Carlin
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 91, Nº. 2, 2004, págs. 141-145
F. Carlin, M.W. Peck, V. Broussolle, D.R. Mason, F. Alberto
Letters in applied microbiology, ISSN 0266-8254, Vol. 36, Nº 1, 2003, págs. 41-45
F. Carlin, Francoise Dilasser, Sylvie Perelle, Veronique Broussolle, Jean-Marie Gourreau, Patrick Fach, Michel R. Popoff, Joel Grout, Lucien Botella, Claire Dargaignaratz
Applied and Environmental Microbiology, ISSN 0099-2240, Vol. 68, Nº 12, 2002, págs. 5870-5876
Sporeforming bacteria in commercial cooked, pasteurised and chilled vegetable purees
M. H. Guinebretiere, F. Carlin
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 17, Nº 2 (April), 2000, págs. 153-166
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