InstitucionesPeriodo de publicación recogido
|
|
|
Hospitality Students’ Acquisition of Knowledge and Skills through a Virtual Field Trip Experience
Anoop Patiar, Sandie Kensbock, Pierre Benckendorff, Richard N.S. Robinson, S Richardson, Y Wang
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 33, Nº. 1, 2021, págs. 14-28
Traditional food consumption behaviour: the case of Taiwan
Fu Chieh Hsu, Richard N.S. Robinson, Noel Scott
Tourism recreation research, ISSN 0250-8281, Vol. 43, Nº. 4, 2018, págs. 456-469
Food events in lifestyle and travel
Donald Getz, Tommy D. Andersson, Sanja Vujicic, Richard N.S. Robinson
Event management, ISSN 1525-9951, Vol. 19, No. 3, 2015, págs. 407-419
Reflective Practice in Food and Beverage Education
Richard N.S. Robinson, Anna Kralj, Matthew Brenner, Andy H. Lee
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 26, Nº. 4, 2014, págs. 166-177
"Foodies" and Their Travel Preferences
Donald Getz, Richard N.S. Robinson
Tourism analysis, ISSN 1083-5423, Vol. 19, Nº. 6, 2014, págs. 659-672
David Solnet, Dennis Nickson, Richard N.S. Robinson, Anna Kralj, Tom Baum
Tourism analysis, ISSN 1083-5423, Vol. 19, Nº. 5, 2014, págs. 609-623
Food for thought: investigating food and beverage curricular in australian hospitality degree programs
Richard N.S. Robinson, Noreen Breakey, Stephen J. Craig-Smith
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 22, Nº. 1, 2010, págs. 32-42
Students Go a "Waltzing Matilda": A Regional Tourism Knowledge Exchange Through Innovative Internships
Noreen Breakey, Richard N.S. Robinson, Lisa G. Beesley
Journal of Teaching in Travel & Tourism: the official journal of International Society of Travel & Tourism Educators, ISSN 1531-3220, Vol. 8, Nº. 2-3, 2008, págs. 223-240
Plain fare to fusion: ethnic impacts on the process of maturity in Brisbane¿s restaurant sector
Richard N.S. Robinson
Journal of hospitality and tourism management, ISSN 1447-6770, Vol. 14, Nº. 1, 2007, págs. 70-84
A foodie’s perspective on gastronomic tourism
Donald Getz, Richard N.S. Robinson
The Routledge Handbook of Gastronomic Tourism / coord. por Saurabh Kumar Dixit, 2021, ISBN 978-1-032-00463-1, págs. 134-142
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados