Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Efecto de la inclusión de semilla de lino y cla en la dieta sobre la aceptabilidad de la carne de vacuno

  • M. Barahona [1] ; M.M. Campo [1] ; J.L. Olleta [1] ; C. Sañudo [1] ; P. Albertí [3] ; C.E. Realini [2]
    1. [1] Universidad de Zaragoza

      Universidad de Zaragoza

      Zaragoza, España

    2. [2] Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries

      Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentaries

      Barcelona, España

    3. [3] CITA
  • Localización: XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza / Jorge Hugo Calvo Lacosta (aut.), Isabel Casasús Pueyo (aut.), Margalida Joy Torrens (aut.), Javier Álvarez Rodríguez (aut.), Luis Varona Aguado (aut.), Begoña Panea Doblado (aut.), Carlos Calvete Margolles (aut.), Joaquín Balcells Teres (aut.), Vol. 2, 2013, ISBN 978-84-695-7684-7, págs. 616-618
  • Idioma: español
  • Títulos paralelos:
    • Effect of whole linseed and protected cla enriched diet on beef consumer acceptability
  • Enlaces
  • Resumen
    • Longissimus steaks aged for 7 and 21 days from 48 Friesian males finished on 4 diets: (control, whole linseed: 10% linseed, CLA: 2% protected CLA, and whole linseed + CLA: 10% linseed and 2% protected CLA) were used to evaluate consumer acceptability. Two hundred and forty consumers participated in the study. Longer ageing times and the addition of 10% of linseed in the diet increased consumers’ sensory acceptability of beef. When a cluster analysis is carried out, the preferences of beef from enriched diets depending on the ageing time.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno