Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Influence of replacing a proportion of the grape juice of very ripe red grapes by acidified water or grape juice previously treated with cationic exchange as strategy for reducing ethanol content and pH

  • D. Piccardo [1] ; J. Gombau [2] ; O. Pascual [2] ; A. Vignault [3] ; P. Pons [2] ; J. M. Canals [2] ; F. Zamora [2]
    1. [1] Unidad de Tecnología de los Alimentos, Facultad de Agronomía. UDELAR. Garzon 780, Montevideo, Uruguay
    2. [2] Departament de Bioquímica i Biotecnologia, Facultat d’Enologia de Tarragona
    3. [3] INRA, ISVV, USC 1366 Œnologie, 210 Chemin de Leysotte, 33140 Villenave d’Ornon, France
  • Localización: Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences, 2018, pág. 222
  • Idioma: inglés
  • Enlaces

Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno