Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


La Declaració dels ingredients al·lergènics en l'etiqueta dels aliiments

  • Autores: Victoria Castell Garralda
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 13 (desembre 2008), 2008, págs. 41-45
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      L'etiqueta dels aliments constitueix un element imprescindible de seguretat alimentària per a aquelles persones que pateixen d'al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries. La normativa d'etiquetatge dels aliments s'ha modificat per tal de facilitar als consumidors informació completa i exhaustiva dels aliments responsables de la majoria de les reaccions adverses entre la població per tal que els consumidors afectats puguin fer una tria adequada a les seves necessitats i eliminar el risc de patir una reacció adversa.

    • English

      The label of food is an essential element of food safety for those who suffer from allergies and/or food intolerance. The regulations on labeling of foods has been amended in the EU to provide consumers complete and detailed information of food responsible for the majority of adverse reactions among the people so that affected consumers can make a choice appropriate to their needs and eliminate the risk of suffering an adverse reaction.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno