Citas por año de emisión
Anualidad | Citas |
---|---|
2024 | 0 |
2023 | 0 |
2022 | 0 |
2021 | 3 |
2020 | 0 |
2019 | 1 |
2018 | 0 |
2017 | 1 |
2016 | 0 |
2015 | 0 |
2014 | 0 |
2013 | 0 |
2012 | 0 |
2011 | 0 |
2010 | 0 |
2009 | 0 |
2008 | 0 |
Citas por año de publicación
Anualidad | Publicaciones | Citas |
---|---|---|
2018 | 1 | 3 |
2010 | 2 | 1 |
2008 | 1 | 1 |
2009 | 0 | 0 |
2011 | 0 | 0 |
2012 | 1 | 0 |
2013 | 0 | 0 |
2014 | 0 | 0 |
2015 | 0 | 0 |
2016 | 0 | 0 |
2017 | 5 | 0 |
2019 | 2 | 0 |
2020 | 1 | 0 |
2021 | 0 | 0 |
2022 | 0 | 0 |
2023 | 0 | 0 |
2024 | 0 | 0 |
Citas por tipo de publicación
Publicaciones en Dialnet | Citas | |
---|---|---|
8 | Artículo de revista | 5 |
9 | Capítulo de libro | 0 |
0 | Libro | 0 |
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 3
Publicaciones más citadas
Anualidad | Publicación | Tipo | Citas |
---|---|---|---|
2018 |
25 years of European Union (EU) quality schemes for agricultural products and foodstuffs across EU Member States.
|
Artículo | 2 |
2008 |
Volatile and glycosidically bound composition of "Loureiro" and "Alvarinho" wines
|
Artículo | 1 |
2010 |
Antioxidant potential of Chestnut (Castanea sativa L.) and Almond (Prunus dulcis L.) By-products
|
Artículo | 1 |
2018 |
Effect of roasting conditions on the composition and antioxidant properties of defatted walnut flour.
|
Artículo | 1 |
* Último cálculo de métricas Dialnet: 17-Jun-2024