Sensory characteristics of Iberian ham (2000) Cava López, Ramón Ventanas Barroso, Jesús Ruiz, J. Antequera Rojas, María Teresa Andrés Nieto, Ana Isabel Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional Vol. 6 Núm. 3 Pág. 235-242

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Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Changes in SPME-extracted volatile compounds from Iberian ham during ripening
Changes in SPME-extracted volatile compounds from Iberian ham during ripening Vol. 60 Núm. 3 Pág. 262-270
2009 Grasas y aceites
Jurado, A. Carrapiso Martínez, Ana Isabel Ventanas Barroso, Jesús García González, María Carmen
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Effect os pasture on chestnut or acorn on fatty acid composition and aromatic profile of fat of Cinta Senese dry-cured ham Vol. 60 Núm. 3 Pág. 271-276
2009 Grasas y aceites
Pugliese, Carolina Sirtori, Francesco Ruiz, J. Martín García, Diana Parenti, Silvia

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