Inhibition of lipid oxidation in long-term frozen stored chicken meat by dietary oregano essential oil and α-tocopheryl acetate supplementation (2003) Florou-Paneri, P. Fletouris, D.J. Spais, A.B. Botsoglou, N.A. Christaki, E. Food research international Vol. 36 Núm. 3 Pág. 207-213
- Número de citas: 17 (0.0% autocitas)
-
Ámbito Citas ECONOMIA 4 GEOGRAFIA 2
Citas por clasificación CIRC
Otras citas sin clasificación CIRC: 11
Artículos citantes
Artículo citante | Anualidad | Localización | Autores |
---|---|---|---|
Effect of hesperidin supplementation on blood profile, antioxidant capacity, intestinal histomorphology and fecal microbial counts in Japanese quails Vol. 14 Núm. 3 Pág. 505-522 ARTICULO | 2023 | Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias |
Özbilgin, Abdullah
Niyazi Moğulkoç, Mahmut
Erhan Bayçumendur, Füsun
Ercan, Nazli
|
Response of broiler chicks fed by clove and cardamom alcoholic extracts Vol. 16 Núm. 4 Pág. 1-14 | 2022 | Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal |
Abouzar, Mehran
Rahimian, Yaser
|
Estudio de un sistema microparticulado que contiene aceite de tomillo (Thymus vulgaris) y de su aplicación potencial como promotor de crecimiento en la producción de pollos de engorde Vol. 51 Núm. 1 Pág. 387-423 | 2022 | Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas |
Ojeda, Sandra X.
Bautista, Gilda
Acero, María F.
Martínez, Jorge A.
Matiz, Germán Eduardo
Pachón, Marco
Baena Aristizábal, Yolima
|
Revisión del aceite de orégano spp. en salud y producción animal Vol. 2 Núm. 0 Pág. 1-22 | 2020 | Abanico Agroforestal |
Loeza Concha, Henry
Salgado Moreno, Socorro
Ávila-Ramos, Fidel
Gutiérrez Leyva, Ranferi
Domínguez Rebolledo, Alvaro
Ayala Martínez, Maricela
Escalera Valente, Francisco
|
El aceite esencial y bagazo de orégano (Lippia berlandieri Schauer) afectan el comportamiento productivo y la calidad de la carne de conejo Vol. 11 Núm. 3 Pág. 701-717 ARTICULO | 2020 | Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias |
Aquino López, Jesica Leticia
Chávez Martínez, América
García Macías, José Arturo
Méndez Zamora, Gerardo
Rentería Monterrubio, Ana Luisa
Dalle Zotte, Antonella
García Flores, Luis Raúl
|
Effect of oregano oil dietary supplementation on production parameters, height of intestinal villi and the antioxidant capacity in the breast of broiler Vol. 49 Núm. 2 Pág. 83-89 | 2017 | Austral journal of veterinary sciences |
Fonseca-García, Ivette
Escalera-Valente, Francisco
Martínez-Monteagudo, Sergio I.
Carmona-Gasca, Carlos
Gutiérrez-Arenas, Diana A.
Ávila-Ramos, Fidel
|
ESTABILIDAD DURANTE EL ALMACENAMIENTO DE CARNE DE POLLOS ALIMENTADOS CON ORÉGANO SECO (Origanum vulgare L.) EN LA DIETA Vol. 33 Núm. 1 Pág. 28-38 | 2017 | Chilean Journal of Agricultural & Animal Sciences |
Velasco, Valeria
Bravo, Paulina
Williams, Pamela
Campos, Jorge
Astudillo, Rita
Melín, Pedro
|
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos Vol. 3 Núm. 8 Pág. 259-265 OTRO | 2016 | Ecosistemas y Recursos Agropecuarios |
Méndez Zamora, Gerardo
Durán Meléndez, Lorenzo Antonio
Aquino López, Jesica Leticia
Santellano Estrada, Eduardo
Silva Vázquez, Ramón
|
Effects of plant extracts and essential oils as feed supplements on quality and microbial traits of rabbit meat Vol. 24 Núm. 2 Pág. 107-119 | 2016 | World Rabbit Science |
Kone, A. P.
Cinq Mars, D.
Desjardins, Y.
Guay, F.
Gosselin, A.
Saucier, L.
|
La suplementación con aceite de orégano no afecta la calidad sensorial de la carne de pollo Vol. 10 Núm. 1 Pág. 1-16 ARTICULO | 2016 | Nacameh |
Gómez Sánchez, María Doris
Salinas Hernández, Rosa María
Ávila Ramos, Fidel
García Rodríguez, María Magdalena
Ulín Montejo, Fidel
Osorio Osorio, Rodolfo
González Ríos, Humberto
|
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in rabbit burgers after cooking Vol. 24 Núm. 2 Pág. 121-127 | 2016 | World Rabbit Science |
Mancini, S.
Preziuso, G.
Paci, G.
|
Effect of orégano oil supplementation in diets formed using either crude soybean oil or acidulated soybean oil soapstock as source of energy on the growth performance parameters of broilers Vol. 48 Núm. 2 Pág. 209-214 ARTICULO | 2016 | Archivos de Medicina Veterinaria |
Escalera-Valente, F
Loya-Olguín, JL
Carmona-Gasca, Carlos
Martínez-González, S
Ávila-Ramos, Fidel
|
Efecto del aceite de orégano adicionado en la dieta sobre la cantidad de mesófilos aerobios detectados en pechuga fresca y congelada de pollo Vol. 5 Núm. 3 Pág. 13-19 ARTICULO | 2015 | Abanico veterinario |
Domínguez-Martínez, Pablo
Ávila-Ramos, Fidel
Carmona-Gasca, Carlos
Macías-Coronel, Humberto
Escalera Valente, Francisco
Mario-Mendoza, José
|
Effect of hesperidin dietary supplementation on growth performance, carcass traits and meat quality of rabbits Vol. 22 Núm. 2 Pág. 113-121 | 2014 | World Rabbit Science |
Simitzis, P.E.
Babaliaris, C.
Charismiadou, M.A.
Papadomichelakis, G.
Goliomytis, M.
Symeon, G.K.
Deligeorgis, S.G.
|
Tecnologías de deshidratación para la preservación de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.) Vol. 15 Núm. 2 Pág. 39-46 ARTICULO | 2013 | Biotecnia |
Ochoa Reyes, Emilio
Ornelas Paz, José de Jesús
Ruiz Cruz, Saul
Ibarra Junquera, Vrani
Pérez Martínez, Jaime D.
Guevara Arauza, Juan Carlos
Aguilar González, Cristóbal Noé
|
Rabbit meat processing Vol. 21 Núm. 4 Pág. 217-226 | 2013 | World Rabbit Science |
Petracci, Massimiliano
Cavani, Claudio
|
Effects of supplementation with oregano essential oil on ileal digestibility, intestinal histomorphology, and performance of broiler chickens¤ Vol. 25 Núm. 2 Pág. 240-251 | 2012 | Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias |
Betancourt López, Liliana
Ariza N., Claudia
Afanador Téllez, Germán
|
* Último cálculo de métricas Dialnet: 10-Sep-2024