Inhibition of lipid oxidation in long-term frozen stored chicken meat by dietary oregano essential oil and α-tocopheryl acetate supplementation (2003) Florou-Paneri, P. Fletouris, D.J. Spais, A.B. Botsoglou, N.A. Christaki, E. Food research international Vol. 36 Núm. 3 Pág. 207-213

Citas por clasificación CIRC

Otras citas sin clasificación CIRC: 11

Artículos citantes

Artículo citante Anualidad Localización Autores
Effect of hesperidin supplementation on blood profile, antioxidant capacity, intestinal histomorphology and fecal microbial counts in Japanese quails
Effect of hesperidin supplementation on blood profile, antioxidant capacity, intestinal histomorphology and fecal microbial counts in Japanese quails Vol. 14 Núm. 3 Pág. 505-522 ARTICULO
2023 Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias
Özbilgin, Abdullah Niyazi Moğulkoç, Mahmut Erhan Bayçumendur, Füsun Ercan, Nazli
Response of broiler chicks fed by clove and cardamom alcoholic extracts
Response of broiler chicks fed by clove and cardamom alcoholic extracts Vol. 16 Núm. 4 Pág. 1-14
2022 Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal
Abouzar, Mehran Rahimian, Yaser
Estudio de un sistema microparticulado que contiene aceite de tomillo (Thymus vulgaris) y de su aplicación potencial como promotor de crecimiento en la producción de pollos de engorde
Estudio de un sistema microparticulado que contiene aceite de tomillo (Thymus vulgaris) y de su aplicación potencial como promotor de crecimiento en la producción de pollos de engorde Vol. 51 Núm. 1 Pág. 387-423
2022 Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas
Ojeda, Sandra X. Bautista, Gilda Acero, María F. Martínez, Jorge A. Matiz, Germán Eduardo Pachón, Marco Baena Aristizábal, Yolima
El aceite esencial y bagazo de orégano (Lippia berlandieri Schauer) afectan el comportamiento productivo y la calidad de la carne de conejo
El aceite esencial y bagazo de orégano (Lippia berlandieri Schauer) afectan el comportamiento productivo y la calidad de la carne de conejo Vol. 11 Núm. 3 Pág. 701-717 ARTICULO
2020 Revista Mexicana de Ciencias Pecuarias
Aquino López, Jesica Leticia Chávez Martínez, América García Macías, José Arturo Méndez Zamora, Gerardo Rentería Monterrubio, Ana Luisa Dalle Zotte, Antonella García Flores, Luis Raúl
Revisión del aceite de orégano spp. en salud y producción animal
Revisión del aceite de orégano spp. en salud y producción animal Vol. 2 Núm. 0 Pág. 1-22
2020 Abanico Agroforestal
Loeza Concha, Henry Salgado Moreno, Socorro Ávila-Ramos, Fidel Gutiérrez Leyva, Ranferi Domínguez Rebolledo, Alvaro Ayala Martínez, Maricela Escalera Valente, Francisco
Effect of oregano oil dietary supplementation on production parameters, height of intestinal villi and the antioxidant capacity in the breast of broiler
Effect of oregano oil dietary supplementation on production parameters, height of intestinal villi and the antioxidant capacity in the breast of broiler Vol. 49 Núm. 2 Pág. 83-89
2017 Austral journal of veterinary sciences
Fonseca-García, Ivette Escalera-Valente, Francisco Martínez-Monteagudo, Sergio I. Carmona-Gasca, Carlos Gutiérrez-Arenas, Diana A. Ávila-Ramos, Fidel
ESTABILIDAD DURANTE EL ALMACENAMIENTO DE CARNE DE POLLOS ALIMENTADOS CON ORÉGANO SECO (Origanum vulgare L.) EN LA DIETA
ESTABILIDAD DURANTE EL ALMACENAMIENTO DE CARNE DE POLLOS ALIMENTADOS CON ORÉGANO SECO (Origanum vulgare L.) EN LA DIETA Vol. 33 Núm. 1 Pág. 28-38
2017 Chilean Journal of Agricultural & Animal Sciences
Velasco, Valeria Bravo, Paulina Williams, Pamela Campos, Jorge Astudillo, Rita Melín, Pedro
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in rabbit burgers after cooking
Effect of turmeric powder (Curcuma longa L.) and ascorbic acid on antioxidant capacity and oxidative status in rabbit burgers after cooking Vol. 24 Núm. 2 Pág. 121-127
2016 World Rabbit Science
Mancini, S. Preziuso, G. Paci, G.
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos
Efecto del aceite de orégano (Poliomintha longiflora Gray) sobre la productividad y calidad de carne de conejos Vol. 3 Núm. 8 Pág. 259-265 OTRO
2016 Ecosistemas y Recursos Agropecuarios
Méndez Zamora, Gerardo Durán Meléndez, Lorenzo Antonio Aquino López, Jesica Leticia Santellano Estrada, Eduardo Silva Vázquez, Ramón
Effects of plant extracts and essential oils as feed supplements on quality and microbial traits of rabbit meat
Effects of plant extracts and essential oils as feed supplements on quality and microbial traits of rabbit meat Vol. 24 Núm. 2 Pág. 107-119
2016 World Rabbit Science
Kone, A. P. Cinq Mars, D. Desjardins, Y. Guay, F. Gosselin, A. Saucier, L.
La suplementación con aceite de orégano no afecta la calidad sensorial de la carne de pollo
La suplementación con aceite de orégano no afecta la calidad sensorial de la carne de pollo Vol. 10 Núm. 1 Pág. 1-16 ARTICULO
2016 Nacameh
Gómez Sánchez, María Doris Salinas Hernández, Rosa María Ávila Ramos, Fidel García Rodríguez, María Magdalena Ulín Montejo, Fidel Osorio Osorio, Rodolfo González Ríos, Humberto
Effect of orégano oil supplementation in diets formed using either crude soybean oil or acidulated soybean oil soapstock as source of energy on the growth performance parameters of broilers
Effect of orégano oil supplementation in diets formed using either crude soybean oil or acidulated soybean oil soapstock as source of energy on the growth performance parameters of broilers Vol. 48 Núm. 2 Pág. 209-214 ARTICULO
2016 Archivos de Medicina Veterinaria
Escalera-Valente, F Loya-Olguín, JL Carmona-Gasca, Carlos Martínez-González, S Ávila-Ramos, Fidel
Efecto del aceite de orégano adicionado en la dieta sobre la cantidad de mesófilos aerobios detectados en pechuga fresca y congelada de pollo
Efecto del aceite de orégano adicionado en la dieta sobre la cantidad de mesófilos aerobios detectados en pechuga fresca y congelada de pollo Vol. 5 Núm. 3 Pág. 13-19 ARTICULO
2015 Abanico veterinario
Domínguez-Martínez, Pablo Ávila-Ramos, Fidel Carmona-Gasca, Carlos Macías-Coronel, Humberto Escalera Valente, Francisco Mario-Mendoza, José
Effect of hesperidin dietary supplementation on growth performance, carcass traits and meat quality of rabbits
Effect of hesperidin dietary supplementation on growth performance, carcass traits and meat quality of rabbits Vol. 22 Núm. 2 Pág. 113-121
2014 World Rabbit Science
Simitzis, P.E. Babaliaris, C. Charismiadou, M.A. Papadomichelakis, G. Goliomytis, M. Symeon, G.K. Deligeorgis, S.G.
Rabbit meat processing
Rabbit meat processing Vol. 21 Núm. 4 Pág. 217-226
2013 World Rabbit Science
Petracci, Massimiliano Cavani, Claudio
Tecnologías de deshidratación para la preservación de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.)
Tecnologías de deshidratación para la preservación de tomate (Lycopersicon esculentum Mill.) Vol. 15 Núm. 2 Pág. 39-46 ARTICULO
2013 Biotecnia
Ochoa Reyes, Emilio Ornelas Paz, José de Jesús Ruiz Cruz, Saul Ibarra Junquera, Vrani Pérez Martínez, Jaime D. Guevara Arauza, Juan Carlos Aguilar González, Cristóbal Noé
Effects of supplementation with oregano essential oil on ileal digestibility, intestinal histomorphology, and performance of broiler chickens¤
Effects of supplementation with oregano essential oil on ileal digestibility, intestinal histomorphology, and performance of broiler chickens¤ Vol. 25 Núm. 2 Pág. 240-251
2012 Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias
Betancourt López, Liliana Ariza N., Claudia Afanador Téllez, Germán

* Último cálculo de métricas Dialnet: 04-Aug-2024