Influence of wastewater vs groundwater on young Citrus trees
M. Cerezo, V. Reboll
págs. 1441-1446
Effect of industrial processing on chlorophyll content of broccoli
Francisco García Carmona, M. A. Murcia, María Magdalena Martínez Tomé, B. Lopez-Ayerra
págs. 1447-1451
Total lipid content and fatty acid composition of oilseed from lesser known sweet pomegranate clones
P. Melgarejo
págs. 1452-1454
págs. 1455-1460
págs. 1461-1468
S. Karppinen, K. Liukkonen
págs. 1469-1476
H. van Laar, S. Tamminga, Martin W. A. Verstegen, B. A. Williams
págs. 1477-1485
Effects of enzyme treatment and processing on pasting and thermal properties of oats
M. Zhou, K. Robards, M. Glennie-Holmes
págs. 1486-1494
Roasting influences on molecular species of triacylglycerols in sesame seeds (Sesamum indicum)
H. Yoshida, Y. Hirakawa
págs. 1495-1502
págs. 1503-1509
Beef broth flavour: study of flavour development
C. I. Pereira-Lima, María Isabel Cambero Rodríguez
págs. 1510-1518
C. I. Pereira-Lima, María Isabel Cambero Rodríguez
págs. 1519-1528
J. A. Agunbiade
págs. 1529-1537
Carbohydrate composition and content of organic acids in fresh and stored apples
M. Suni, M. Nyman, N.-A. Eriksson
págs. 1538-1544
P. Marquina, S. Remon, Andrés Ferrer Gisbert
págs. 1545-1552
B. Szymczyk, P. Pisulewski
págs. 1553-1558
J. W. Arnold, S. D. Senter
págs. 1559-1564
Natural antioxidant extract from galangal (Alpinia galanga) for minced beef
N. H. A. Hasim, P. B. Cheah
págs. 1565-1571
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados