Micellar Casein Gelation at High Sucrose Content
M. G. Jones, C. Schorsch, I. T. Norton
págs. 3155-3163
E. Fernandez-Garcia, F. J. Tomillo, Juan Antonio Centeno Domínguez
págs. 3164-3172
Estimation and Fortification of Vitamin D~3 in Pasteurized Process Cheese
P. Upreti, J. J. Warthesen, V. V. Mistry
págs. 3173-3181
Cholesterol Removal from Media by Lactococci
T. Okamoto, H. Kimoto, S. Ohmomo
págs. 3182-3188
Production of an Exopolysaccharide-Containing Whey Protein Concentrate by Fermentation of Whey
E. P. Briczinski
págs. 3189-3197
págs. 3198-3205
R. M. Bruckmaier, H. Hopster, J. T. N. Van der Werf
págs. 3206-3216
Z. O. Keister
págs. 3217-3224
págs. 3225-3237
págs. 3238-3249
R. T. Dingwell, T. F. Duffield
págs. 3250-3259
R. A. Pershing
págs. 3260-3267
L. Duchateau, J. Mehrzad
págs. 3268-3276
Evidence for a Local Effect of Leptin in Bovine Mammary Gland
L. F. P. Silva, M. S. W. Nielsen, M. J. VandeHaar
págs. 3277-3286
Responses to Tail Docking in Calves and Heifers
D. A. Schreiner
págs. 3287-3296
Effect of Copper Source and Level on the Rate and Extent of Copper Repletion in Holstein Heifers
G. P. Yost, J. D. Arthington
págs. 3297-3303
Effects of a Subacute Ruminal Acidosis Model on the Diet Selection of Dairy Cows
J. E. Keunen, J. C. Plaizier
págs. 3304-3313
D. von Euw, M. Reist, D. Erdin, K. Tschuemperlin
págs. 3314-3327
K. F. Knowlton, J. M. McKinney
págs. 3328-3335
A. Vanhatalo, M. Korhonen
págs. 3336-3351
H. M. Hammon, G. Schiessler
págs. 3352-3362
págs. 3363-3381
págs. 3382-3388
M. C. J. Smits, G. van Duinkerken, G. J. Monteny
págs. 3389-3394
A. L. Adams, C. A. Risco
págs. 3395-3402
A Pelleted Combination of Raw Soyhulls and Condensed Corn Steep Liquor for Lactating Dairy Cows
J. E. Shirley, J. M. DeFrain, E. C. Titgemeyer
págs. 3403-3410
págs. 3411-3419
G. R. Bowman, K. A. Beauchemin
págs. 3420-3429
Animal and Dietary Factors Affecting Feed Intake During the Prefresh Transition Period in Holsteins
R. R. Grummer, Erik V. Nordheim, A. Hayirli
págs. 3430-3443
págs. 3444-3453
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados