P Haridas Rao, R. Sai Manohar
págs. 807-813
Antioxidant capacity in Ginkgo biloba
Lena M. Goh, Philip J. Barlow
págs. 815-820
Hiroko Oka, Mitsuhiro Sonoda, Naotoshi Matsudomi
págs. 821-827
M.H. Norziah, L.H. Cheng, C.C. Seow, A. Abd Karim
págs. 829-836
R.D. Klassen, D. Lewis, N.P. Sen, B.P.-Y. Lau
págs. 837-847
Influence of water activity and storage temperature on lysine availability of a milk like system
M.S. Vigo, G.B. Naranjo, L.S. Malec, A.S. Pereyra Gonzales
págs. 849-853
Adriana Alicia Scilingo, Maria Cristina Añon, Sara Eugenia Molina Ortiz, Estela Nora Martínez
págs. 855-862
Reporter bacteriophage assays as a means to detect foodborne pathogenic bacteria
Lawrence Goodridge, Mansel William Griffiths
págs. 863-870
Use of fluorescence methods to monitor unfolding transitions in β-lactoglobulin
Sonia Scarpeci, Carlos Gatti, Pablo Busti, Néstor Delorenzi
págs. 871-877
Physiological effects of yeast hydrolysate SCP-20
J.M. Kim, H.J. Suh, U.J. Chang, K.W. Yu, S.H. Oh
págs. 879-884
Zhen-Yu Chen, Yu Huang, Walter K.K. Ho, Zesheng Zhang
págs. 885-891
Sung Ja Koo, Eun Mi Choi
págs. 893-896
págs. 897-898
págs. 898-899
págs. 901-905
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados