Distribution of Yeast Cells, Temperature, and Fermentation By-Products in White Wine Fermentations
Mira Schwinn, Dominik Durner, Antonio Delgado, Ulrich Fischer
págs. 339-350
Giulio Caccavello, Matteo Giaccone, Pasquale Scognamiglio, Alessandro Mataffo, Maurizio Teobaldelli, Boris Basile
págs. 351-359
págs. 360-372
Andrew Caffrey, Larry A. Lerno, Arran Rumbaugh, Raul Girardello, Jerry A. Zweigenbaum, Anita Oberholster, Susan E. Ebeler
págs. 373-381
págs. 382-389
Daniele Migliaro, Gabriella De Lorenzis, Giovambattista Simone Di Lorenzo, Barbara de Nardi, Massimo Gardiman, Osvaldo Failla, Lucio Brancadoro, Manna Crespan
págs. 390-397
Roberta De Bei, Xiaoyi Wang, Lukas Papagiannis, Massimiliano Cocco, Patrick O´Brien, Marco Zito, Jingyun Ouyang, Sigfredo Fuentes, Matthew Gilliham, Steve Tyerman, Cassandra Collins
págs. 398-410
Tommaso Frioni, Dana Acimovic, Joshua VanderWeide, Sergio Tombesi, Alberto Palliotti, Matteo Gatti, Stefano Poni, Paolo Sabbatini
págs. 411-419
Preliminary Study of Ancient DNA from a 215-year-old Grapevine Herbarium
Pilar Gago Montaña, Valérie Laucou, José Luis Santiago Blanco, Susana Boso Alonso, Thierry Lacombe, Mauricio Velayos Rodríguez, Delphine Legrand, Jean Michel Boursiquot, María Carmen Martínez
págs. 420-426
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados