Cooling curve in production sweetened concentrated milk supplemented with whey: Influence on the size and microstructure of lactose crystals
Igor Smykov, AI Gnezdilova, YuV Vinogradova, AV Muzykantova, AK Lyamina
págs. 451-461
Application of time–intensity analysis in model system submitted to homogenization
Gerlândia da Silva Pereira, Thiago Soares Leite, Flávio Luís Schmidt, Marcelo Cristianini, Helena MA Bolini
págs. 462-471
Luana Fernandes, Susana I. Casal, José Alberto Pereira, Ermelinda L. Pereira, Jorge A. Saraiva, Elsa Ramalhosa
págs. 472-479
págs. 480-490
Victoria Brusa, Viviana Restovich, Marcelo Signorini, Daniela Pugin, Lucia Galli, Vanesa Ruíz Díaz, Romina Arias, Gerardo A. Leotta
págs. 491-496
págs. 497-503
págs. 504-514
págs. 515-522
Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products
Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Jolana Karovičová, Zlatica Kohajdová
págs. 523-532
págs. 533-543
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados