Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Bibiana Alves dos Santos, José Manuel Lorenzo Rodríguez, Alexandre José Cichoski, Teresa Sanz, Amparo Quiles, Ana Salvador, Isabel Hernando Hernando
págs. 471-479
Structural changes in biscuits made with cellulose emulsions as fat replacers
Teresa Sanz, Amparo Quiles, Ana Salvador, Isabel Hernando Hernando
págs. 480-489
Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Lucia Minarovičová, Veronika Kuchtová, Lenka Tomášiková
págs. 490-499
págs. 500-512
Improved quality of a vitamin B12-fortified ‘ready to blend’ fresh-cut mix salad with chitosan
Francisco Artés Hernández, Anna Carolina Formica Oliveira, Francisco Artés Calero, Ginés Benito Martínez Hernández
págs. 513-528
págs. 529-539
págs. 540-549
págs. 550-558
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados