La dinamica i el frau entre ciencia i agricultura
pág. 2
El vi: una biocatalisi d'alta expressio
Sergi Ferrer Soler
págs. 3-4
Estructura i composicio del raïm i la seva contribucio al vi
Pablo Carbonell Bejerano, José Miguel Martínez Zapater
págs. 5-10
Metabolisme nitrogenat de Saccharomyces cerevisiae en la fermentacio del vi
Albert Mas Barón, Marta Sancho i Planas
págs. 11-16
Maria Luisa Gonzalez San Jose : "En el grau en que la ciencia progressi, ho fara el vi"
Blanca Ozcáriz Raventós
págs. 17-20
Creacio i persistencia de l'aversio condicionada per al pastoreig d'ovelles en vinyes
Carme L. Manuelian Fusté, Elena Albanell Trullás
págs. 21-22
XXXI Congres Internacional del Cava
Nuria Raventos
págs. 23-25
La verema, punt i seguit
Josep A. Llaquet
págs. 26-27
Noticies
págs. 28-31
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados
Coordinado por: