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Application of a seasoning obtained from red grape pomace as a salt replacer for the elaboration of marinated chicken breasts: study of their physical-chemical and sensory properties and microbiological stability
Miriam Ortega Heras, Esther Villarroel, Sara Mateos, Javier García Lomillo, Jordi Rovira Carballido, María Luisa González San José
CyTA: Journal of food, ISSN 1947-6337, ISSN-e 1947-6345, Vol. 18, Nº. 1, 2020, págs. 122-131
Acacia, cherry and oak wood chips used for a short aging period of rosé wines: effects on general phenolic parameters, volatile composition and sensory profile
Filipa Santos, Ana C Correia, Miriam Ortega Heras, Javier García Lomillo, María Luisa González San José, António M. Jordão, Jorge Manuel Ricardo da Silva
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 7, 2019, págs. 3588-3603
María Luisa González San José, Raquel del Pino García, Javier García Lomillo, María Dolores Rivero Pérez, Miriam Ortega Heras, Pilar Muñiz Rodríguez
Enología 2.015: innovación vitivinícola / coord. por Josep Guasch Torres, Olga Busto, Montserrat Mestres, Laura Aceña, Jaume Capdevila Aranda, 2015, ISBN 978-84-8424-378-6, págs. 535-538
Características de sazonadores derivados de residuos de vinificación
María Luisa González San José, Javier García Lomillo, Raquel del Pino García, María Dolores Rivero Pérez, Miriam Ortega Heras, Pilar Muñiz‐Rodríguez
Enología 2.015: innovación vitivinícola / coord. por Josep Guasch Torres, Olga Busto, Montserrat Mestres, Laura Aceña, Jaume Capdevila Aranda, 2015, ISBN 978-84-8424-378-6, págs. 539-542
Raquel del Pino García, María Dolores Rivero Pérez, Javier García Lomillo, María Luisa González San José, Pilar Muñiz Rodríguez
II Jornadas de Doctorandos de la Universidad de Burgos: Universidad de Burgos. 10 y 11 de diciembre de 2015 / coord. por Miguel Ángel Iglesias Río; Luis Antonio Sarabia Peinador (dir.), 2015, ISBN 978-84-16283-18-7, págs. 159-170
Development of innovative seasonings from wine pomace and their applications in meat products
Javier García Lomillo
Tesis doctoral dirigida por María Luisa González San José (dir. tes.). Universidad de Burgos (2016).
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