Interfacial and emulsifying properties of whey protein concentrate by ultrafiltration
Josiane Kilian, Ilizandra Aparecida Fernandes, Anne Luize Lupatini Menegotto, Clarice Steffens, Cecilia Abirached, Juliana Steffens, Eunice Valduga
págs. 657-665
págs. 666-675
Mariana P. Neves, Marielle Maria de Oliveira Paula Paula, Paulo Rogério Fontes, Wellingta Cristina Almeida do Nascimento Benevenuto, Vanessa Riani Olmi Silva, Eduardo M. Ramos
págs. 676-684
Zaida Natalia Uribe-Wandurraga, Marta Igual Ramo, Purificación García Segovia, Javier Martínez Monzó
págs. 685-695
págs. 696-705
Tâmmila Venzke Klug, Elena Collado, Ascensión Martínez Sánchez, Perla Gómez, Encarnación Aguayo Giménez, Francisco Artés Calero, Francisco Artés Hernández
págs. 706-714
págs. 715-726
Non-thermal plasma: An advanced technology for food industry
págs. 727-740
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados