págs. 481-491
págs. 492-502
Quality characteristics of fried lamb nuggets from low-value meat cuts: Effect of formulation and freezing storage
Milagros Medina, María Teresa Antequera Rojas, Jorge Ruiz Carrascal, Estefanía Jiménez Martín, María Trinidad Pérez Palacios
págs. 503-511
Mar Roldán Romero, María Teresa Antequera Rojas, Alejandro Hernández Matamoros, Jorge Ruiz Carrascal
págs. 512-522
Gluten-free dough-making of specialty breads: Significance of blended starches, flours and additives on dough behaviour
Concepción Collar, Paola Conte, Costantino Fadda, Antonio Piga
págs. 523-536
págs. 537-546
Deficit irrigation strategies combined with controlled atmosphere preserve quality in early peaches
Natalia Falagán, Francisco Artés Calero, Perla Gómez, Francisco Artés Hernández, Wenceslao Conejero Puente, Encarnación Aguayo Giménez
págs. 547-556
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados