Ha sido reseñado en:
Candido Antonio Roman Cervantes
Revista de historia industrial, ISSN 1132-7200, Nº. 68, 2017, págs. 223-225
Vinyes, vins i cooperativisme vitivinícola a Catalunya
Investigaciones de Historia Económica = Economic History Research, ISSN 1698-6989, ISSN-e 2340-3373, Vol. 14, Nº. 1, 2018, págs. 65-65
Historia agraria: Revista de agricultura e historia rural, ISSN 1139-1472, Nº 74, 2018, págs. 257-262
Introducció: Els tres cicles de l'economia vitivinícola catalana (segles XVII-XX)
pág. 5
L'expansió de la frontera interior: un model per explicar l'especialització vitícola catalana (1720-1939)
pág. 51
Entorn a la geografia de l'aiguardent a la Catalunya del segle XVIII: Els sunyer de Reus i els seus agents a la Conca del Barberà
pág. 83
Inversions catalanes a la conca dl Duero durant el darrer terç del segle XVIII: El fracàs de la destil·leria de Prat i Cia.
pág. 123
Vi per cremar, vi per beure: Dues vitivinicultures a Catalunya (Segles XVII-XIX)
pág. 147
De contractes de rabassa morta a emfiteusis perpètues: una negociació des de baix?: La regió de Girona, 1700-1900
pág. 177
pág. 209
Expansió vitícola, consolidació de la propietat capitalista de la terra i conflictivitat social a la Catalunya prelitoral durant el segle XIX: la comarca del penedès
pág. 245
El tràfic de vins i derivats a Catalunya (1855-1935): el rol dels ferrocarrils en competència amb carros i barques
pág. 279
Crisi vitivinícola i mercat de crèdit: L'alt empordà i la Conca de Barberà a finals del segle XIX: Una comparació
pág. 337
pág. 369
L'arquitectura de les "Catedrals del vi": els cellers de Pere Domènech i Roura
pág. 403
pág. 437
Fassines a la provincià de Tarragona, 1905-1935: La fabricació d'alcohol vínic i els cellers cooperatius
pág. 473
pág. 517
pág. 547
© 2001-2025 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados