págs. 3-22
págs. 24-42
Fatty Acids on Osteoclastogenesis
Sergio Montserrat de la Paz, Rocío Abia, Beatriz Bermúdez Pulgarín, Sergio López Martín, Francisco José García Muriana
págs. 43-53
págs. 58-70
págs. 72-86
págs. 96-117
Fatty Acids from Microalgae: Targeting the Accumulation of Triacylglycerides
Paola Scodelaro Bilbao, Gabriela A. Salvador, Patricia Leonardi
págs. 120-141
págs. 144-158
págs. 162-173
págs. 178-197
págs. 200-207
págs. 210-220
Genetic Factors that Determine the Meat Fatty Acids Composition
Marcos Vinicius Antunes de Lemos, Angelica S.C. Pereira, Inaê Cristina Regatieri, Fabieli louise Braga Feitosa, Fernando Baldi
págs. 222-237
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados