Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


De la cuina a la fàbrica: L'aliment industrial i el frau. El cas valencià en el context internacional (1850-1936)

Imagen de portada del libro De la cuina a la fàbrica

Información General

Resumen

  • L'alimentació centra gran part dels principals debats que es donen en l'actualitat a la nostra societat. Totes les etapes de la cadena alimentària des de la producció primària dels aliments fins la seua comercialització han estat motiu de controvèrsia. Per abordar aquestes qüestions l'anàlisi històrica resultarà una eina molt valuosa. Així es fa palès en aquest llibre. Amb ell ens desplaçarem a l'Europa de finals del segle XIX i començaments del segle XX i així ens introduirem en els grans canvis que llavors experimentà el sector de l'alimentació; uns canvis que establiren les bases de l'actual cadena alimentària.

    "De la cuina a la fàbrica" aborda aquesta reorganització de la cadena alimentària i posteriorment aprofundeix en les conseqüències que tingué sobre la qualitat i seguretat dels aliments.

Otros catálogos


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno