págs. 27-29
págs. 37-55
Touchdowns in winespeak: ontologies and construals in use and meaning-making
págs. 57-72
Demystifying the wine world through style-shifting: a sociolin-guistic analysis of a sociolect
págs. 73-84
Image-schemas in the figurative language of food evaluation: a question of taste?
págs. 85-104
págs. 105-114
págs. 115-124
págs. 125-132
Wine: what does it taste like in portuguese?
págs. 133-144
Rojo picota vs. mulberry: análisis contrastivo de frutas y colores en la cata
págs. 145-156
Süffiger rotwein: a corpus-based study of attributive adjetives preceding (compounds of) wein as wine descriptios in german
págs. 157-166
págs. 167-180
¿Me metes un vino rojo?: dificultades en el aprendizaje de las estructuras y del léxico del vino y de la comida en hablantes francófonos?
págs. 181-190
págs. 191-200
págs. 201-208
págs. 209-216
págs. 217-224
págs. 225-232
págs. 233-242
Three aspects of the use of wine: physical and spiritual health and creative inspiration
págs. 243-254
Eating verbs in french and german: how do french and german express the relationship to food?
págs. 255-261
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