Periodo de publicación recogido
|
|
|
Browning reactions during storage of low-moisture Australian sultanas: effects of vine nitrogen nutrition on subsequent arginine-mediated Maillard reactions during storage of dried fruit
Ian Gould, Mary Millikan, Damian Frank
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 11, Nº 1, 2005, págs. 15-23
Browning reactions during storage of low-moisture Australian sultanas: Further evidence for arginine-mediated Maillard reactions during storage, and some effects of vine-shading and harvest date
Ian Gould, Mary Millikan, Damian Frank
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 10, Nº 3, 2004, págs. 182-195
Browning reactions during storage of low-moisture Australian sultanas: evidence for arginine-mediated Maillard reactions
Ian Gould, Mary Millikan, Damian Frank
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 10, Nº 2, 2004, págs. 151-163
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados