Periodo de publicación recogido
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G. Normanno, A. Parisi, A. Dambrosio, D. Chiocco, C. Montagna, N. Addante, N.C. Quaglia
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 106, Nº. 2, 2006, págs. 219-222
Coagulase-positive Staphylococci and Staphylococcus aureus in food products marketed in Italy
S. Virgilio, S. Scuota, F. Zuccon, T. Pirino, G.V. Celano, G. Mula, M. Bartoli, G. Normanno, A. Firinu, G. La Salandra, A. Poggiu, Lucia Decastelli, G. Bolzoni, E. Di Giannatale, A.P. Salinetti, S. Sias, A. Parisi, A. Dambrosio, R. Mioni, N.C. Quaglia
International journal of food microbiology, ISSN 0168-1605, Vol. 98, Nº. 1, 2005, págs. 73-79
Typing of Escherichia coli O157 strains isolated from fresh sausage
D. Chiocco, A. Dambrosio, N.C. Quaglia, G. Normanno, G.V. Celano, D. Montagna, A. Parisi
Food microbiology, ISSN 0740-0020, Vol. 21, Nº 1 (February), 2004, págs. 79-82
Market Survey of Vibrio spp. and Other Microorganisms in Italian Shellfish
A. Parisi, G. Normanno
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 67, Nº 10, 2004, págs. 2284-2287
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