Instituciones
Periodo de publicación recogido
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Quality preservation of walnut kernels using edible coatings
A. L. Grosso, C. M. Asensio, V. Nepote, N. R. Grosso
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 69, Nº. 4 (October–December 2018), 2018
Antioxidant Stability Study of Oregano Essential Oil Microcapsules Prepared by Spray‐Drying
Claudia M. Asensio, Alejandro J. Paredes, Maria P. Martin, Daniel A. Allemandi, Valeria Nepote, N. R. Grosso
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 12, 2017, págs. 2864-2872
Sensory Quality Preservation of Coated Walnuts
A. L. Grosso, Claudia M. Asensio, N. R. Grosso, Valeria Nepote
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 1, 2017, págs. 185-193
Natural Antioxidant Effect from Peanut Skins in Honey-roasted Peanuts
V. Nepote, M.G. Mestrallet, N. R. Grosso
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 69, Nº 7, 2004, págs. 295-300
Anna V. A. Resurreccion, N. R. Grosso
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 67, Nº 4, 2002, págs. 1530-1537
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