InstitucionesÁrea de conocimientoPeriodo de publicación recogido
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The effect of low-temperature thermal processing on the quality of chicken breast fillets
M. Karpinska Tymoszczyk, Anna Draszanowska, Marzena Danowska-Oziewicz, Lidia Kurp
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 26, Nº 7, 2020, págs. 563-573
The effect of ginger rhizome and refrigerated storage time on the quality of pasteurized canned meat
Anna Draszanowska, M. Karpinska Tymoszczyk, Magdalena Anna Olszewska
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 26, Nº 4, 2020, págs. 300-310
M. Karpinska Tymoszczyk, Anna Draszanowska
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 25, Nº 5, 2019, págs. 429-439
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