Periodo de publicación recogido
|
|
|
Extraction of specific egg yolk antibodies and application in chitosan coating: effect on microbial and sensory properties of rainbow trout fillet during chilled storage
Ali Ehsani, Seyedeh S Naghibi, Majid Aminzare, Kobra Keykhosravi, Mohammad Hashemi
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 99, Nº 5, 2019, págs. 2356-2364
Rancidity development of refrigerated rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets: comparative effects of in vivo and in vitro lycopene.
Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour, Naser Agh, Mohammad Hashemi, Mahdi Khodadadi
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 98, Nº 2, 2018, págs. 559-565
Evaluation of the Effects of Cucumis sativusSeed Extract on Serum Lipids in Adult Hyperlipidemic Patients: A Randomized Double‐Blind Placebo‐Controlled Clinical Trial
Rasool Soltani, Mohammad Hashemi, Alimohammad Farazmand, Gholamreza Asghari, Kiyan Heshmat‐Ghahdarijani, Ali Kharazmkia, Syed Mustafa Ghanadian
Journal of food science, ISSN 0022-1147, Vol. 82, Nº 1, 2017, págs. 214-218
Mohammad Hashemi, Alireza Seidavi, Faramin Javandel, Sandra Cristina Gamboa
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, ISSN-e 0120-0690, Vol. 30, Nº. 4, 2017, págs. 286-298
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados