Periodo de publicación recogido
|
|
|
Spray dried soy sauce as flavour enhancer. Alternative or competition to glutamate?
M. Eber, W.D. Müller
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 4, 1999, págs. 27-28
W.D. Müller, H. Hechelmann, H. Hecht
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 1999, pág. 43
Studies on the suitability of Hampshire-type meat for processing cooked ham
M. Eber, W.D. Müller
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 1, 1999, págs. 19-22
Blood plasma preparationsn - 1. Process development for plasma protein formation
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 1998, págs. 48-56
Fuctionality of lablab and cowpea flour in the wiener-type products
E.A. El Khalifa, W.D. Müller, Paul-Gerhard Klettner
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 3, 1997, págs. 38-40
Utilisation of cowpea and lablab flour in sausages
E.A. El Khalifa, Paul-Gerhard Klettner, W.D. Müller
Fleischwirtschaft international: journal for meat production and meat processing, ISSN 0179-2415, Nº. 2, 1997, págs. 32-35
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados