Periodo de publicación recogido
|
|
|
J.U. Porep, A. Mattes, M.S. Pour Nikfardjam, Dietmar R. Kammerer, Reinhold Carle
Australian journal of grape and wine research, ISSN 1322-7130, Vol. 21, Nº 1, 2015, págs. 69-79
A New RP-HPLC Method for Analysis of Polyphenols, Anthocyanins, and Indole-3-Acetic Acid in Wine
D.P.M. Bonerz, M.S. Pour Nikfardjam, Glen L. Creasy
American Journal of Enology and Viticulture, ISSN 0002-9254, Vol. 59, Nº 1, 2008, págs. 106-109
Micro-oxygenation research at Lincoln University Part 3: Polyphenolic analysis of Cabernet Sauvignon wine under the application of micro-oxigenation
M.S. Pour Nikfardjam, Stuart I. Dykes
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 468, 2003, págs. 41-43
Micro-oxygenation research at Lincoln University. Part 2: sensory changes in Pinot Noir
M.S. Pour Nikfardjam, Stuart I. Dykes
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 463, 2002, págs. 88-90
Micro-oxygenation research at Lincoln University
M.S. Pour Nikfardjam, Stuart I. Dykes
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 458, 2002, págs. 66-70
Trans-resveratrol content of German wines
C. D. Patz, M.S. Pour Nikfardjam, A. Rechner, H. Dietrich
Die wein - wissenschaft = Viticultural and enological sciences, ISSN 0375-8818, Vol. 54, Nº 1, 1999, págs. 17-20
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados