Periodo de publicación recogido
|
|
|
The Routledge handbook of consumer behaviour in hospitality and tourism
Masood A. Naqvi
Tourism recreation research, ISSN 0250-8281, Vol. 44, Nº. 1, 2019, págs. 139-140
Es reseña de:
The Routledge handbook of consumer behaviour in hospitality and tourism
Saurabh Kumar Dixit (ed. lit.)
London : Routledge, 2017
Masood A. Naqvi
Tourism recreation research, ISSN 0250-8281, Vol. 42, Nº. 3, 2017, págs. 402-404
Es reseña de:
Tourism in the Muslim world
Noel Scott (ed. lit.), Jafar Jafari (ed. lit.)
Bingley : Emerald Group Publishing, 2010
The future of food tourism: foodies, experiences, exclusivity, vision and political capital
Masood A. Naqvi
Tourism recreation research, ISSN 0250-8281, Vol. 41, Nº. 1, 2016, pág. 105
Es reseña de:
The future of food tourism: foodies, experiences, exclusivity, vision and political capital
Ian Yeoman (ed. lit.), Una McMahon-Beattie (ed. lit.), Kevin Fields (ed. lit.), Julia Albreccht (ed. lit.), Kevin Meethan (ed. lit.)
Bristol : Channel View Publications, 2015
The larder Chef: food preparation an presentation (Fourth edition)
Masood A. Naqvi
Tourism recreation research, ISSN 0250-8281, Vol. 32, Nº. 3, 2007, págs. 92-93
Es reseña de:
The larder chef: food preparation and presentation
Butterworth-Heinemann, 2006 (4 ed.) . ISBN 0-7506-6899-7
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados