Periodo de publicación recogido
|
|
|
The scientific art of blending?
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 3, 2019, págs. 17-19
Better than bentonite?: The search for alternative fining agents continues...
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2019, págs. 17-20
Lachancea thermotolerans: anything but Saccharomyces with a strong dose of lactate
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 1, 2019, págs. 12-16
Is the popularity of European and American oak species for wine barrels justified?
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 4, 2018, págs. 15-21
Why so little new research about juice handling?
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 3, 2018, pág. 17
Evolving approaches to the development of sulfur compounds after bottling
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 2, 2018, pág. 12
Wasting away: what does the latest research in disposing of an old problem reveal?
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 1, 2018, pág. 19
Erika Szymanski
Wine and viticulture journal, ISSN 1838-6547, Nº. 6, 2017, pág. 12
The practical costs of transitioning to organic
Erika Szymanski
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 630, 2016, págs. 46-47
Erika Szymanski
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 565, 2011, págs. 68-71
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados