Periodo de publicación recogido
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Quality characteristics and thermal behavior of buriti (Mauritia flexuosa L.) oil
M. L.F. Freitas, R. C. Chisté, T. C. Polachini, L. A.C.Z. Sardella, Caroline Pereira Moura Aranha, A. P. B. Ribeiro, V. R. Nicoletti Telis
Grasas y aceites, ISSN-e 1988-4214, ISSN 0017-3495, Vol. 68, Nº. 4 (October–December 2017), 2017
Larissa S. Pepe, Jaqueline Moraes, Kivia M. Albano, V. R. Nicoletti Telis, C.M.L. Franco
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 22, Nº 3, 2016, págs. 256-265
Thermal Evaporation: Representation of Rise in Boiling Point of Grapefruit Juice
Javier Telis-Romero, D. Cantú Lozano, V. R. Nicoletti Telis, A.L. Gabas
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 13, Nº 3, 2007, págs. 225-229
Sorption isotherm, glass transitions and state diagram for freeze-dried plum skin and pulp
Paulo José do Amaral Sobral, V. R. Nicoletti Telis, J. Telis-Romero
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, ISSN-e 1532-1738, ISSN 1082-0132, Vol. 12, Nº 3, 2006, págs. 181-187
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