Instituciones
Periodo de publicación recogido
|
|
|
Quality and Satisfaction With Culinary Education: Evidence From Cyprus
Anastasios Zopiatis, Panayiotis Theodosiou, Panayiotis Constanti
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 26, Nº. 2, 2014, págs. 87-98
Managing Hospitality Internship Practices: a Conceptual Framework
Anastasios Zopiatis, Panayiotis Constanti
Journal of hospitality and tourism education, ISSN 1096-3758, Vol. 24, Nº. 1, 2012, págs. 44-51
Personal values of accountants and accounting trainees in Cyprus.
Maria Krambia Kapardis, Anastasios Zopiatis
Business Ethics: A european review, ISSN 0962-8770, Vol. 20, Nº. 1, 2011, págs. 59-70
An exploratory use of the stakeholder approach to defining and measuring quality: The case of a Cypriot higher education institution
Melpo Ivacovidou, Paul Gibbs, Anastasios Zopiatis
Quality control and applied statistics, ISSN 0033-5207, Vol. 54, Nº. 4, 2009, págs. 377-379
Uncharted territory: investigating individual business ethics in Cyprus.
Maria Krambia Kapardis, Anastasios Zopiatis
Business Ethics: A european review, ISSN 0962-8770, Vol. 17, Nº. 2, 2008, págs. 138-148
Ethical Behaviour of Tertiary Education Students in Cyprus.
Anastasios Zopiatis, Maria Krambia Kapardis
Journal of business ethics, ISSN 0167-4544, Vol. 81, Nº. 3, 2008, págs. 647-663
Tourism stocks in times of crises:: An econometric investigation of unexpected non-macroeconomic factors
Anastasios Zopiatis, Christos S. Savva, Neophytos Lambertides, Michael McAleer
Documentos de Trabajo (ICAE), ISSN-e 2341-2356, Nº. 16, 2017, págs. 1-51
Tourism stocks in times of crises:: An econometric investigation of non-macro factors
Anastasios Zopiatis, Christos S. Savva, Neophytos Lambertides, Michael McAleer
Documentos de Trabajo (ICAE), ISSN-e 2341-2356, Nº. 18, 2016, págs. 1-40
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados