Periodo de publicación recogido
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Hanne Løje, K. N. Jensen, Grethe Hyldig, H. H. Nielsen, Jette Nielsen
Journal of the science of food and agriculture, ISSN 0022-5142, Vol. 87, Nº 14, 2007, págs. 2684-2691
Lone Gram, Mona Mohr, Grethe Hyldig, Birte Fonnesbech Vogel
Journal of food protection, ISSN 0362-028X, Vol. 69, Nº 9, 2006, págs. 2134-2142
Grethe Hyldig, Emilia Martinsdóttir, Kolbrun Sveinsdóttir, Rian Schelvis-Smit, Allan Bremner
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis / Leo M.L. Nollet (ed. lit.), Fidel Toldrá Vilardell (ed. lit.), 2009, ISBN 978-1-4200-4635-9, págs. 463-480
Grethe Hyldig
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis / Leo M.L. Nollet (ed. lit.), Fidel Toldrá Vilardell (ed. lit.), 2009, ISBN 978-1-4200-4635-9, págs. 481-497
Sensory Aspects of Heat-Treated Seafood
Grethe Hyldig
Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis / Leo M.L. Nollet (ed. lit.), Fidel Toldrá Vilardell (ed. lit.), 2009, ISBN 978-1-4200-4635-9, págs. 499-512
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