Periodo de publicación recogido
|
|
|
Why use gum arabic in winemaking?: why not?
Darko Obradovic, Greg Hancock
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 557, 2010, págs. 90-94
Use of enzymatic preparation in red wine maceration and its effect on filtration
Enzo Cagnasso, Barbara Scotti, Darko Obradovic
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 531, 2008, págs. 71-75
Time, toast and size: putting oak alternatives into perspective
Darko Obradovic, Simon Kinley
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 519, 2007, págs. 67-72
Grape-derived tannins and their application
Darko Obradovic
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº Extra 509, 2006 (Ejemplar dedicado a: 34th Annual Technical Issue), págs. 66-73
Enhanced stabilisation of anthocyanin compounds
Darko Obradovic, Marina Schulz, Michael Oatey
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 498, 2005, págs. 51-56
Addition of natural grape tannins to enhance the quality of red wine
Darko Obradovic, Marina Schulz, Michael Oatey
Australian and New Zealand grapegrower and winemaker, ISSN 0727-3606, Nº 493, 2005, págs. 52-54
Grape-derived tannins and their application
Darko Obradovic
Advances in tannin and tannin management : proceedings ASVO seminar, Adelaide Convention Centre, Adelaide, South Australia, Thursday, 6 October 2005 / Christopher Dundon (ed. lit.), Garry Wall (ed. lit.), Melissa Francis (ed. lit.), Malcolm Allen (ed. lit.), Val Rechner (comp.), Greg Howell (ed. lit.), 2006, ISBN 0-9587086-9-X, págs. 23-27
Esta página recoge referencias bibliográficas de materiales disponibles en los fondos de las Bibliotecas que participan en Dialnet. En ningún caso se trata de una página que recoja la producción bibliográfica de un autor de manera exhaustiva. Nos gustaría que los datos aparecieran de la manera más correcta posible, de manera que si detecta algún error en la información que facilitamos, puede hacernos llegar su Sugerencia / Errata.
© 2001-2024 Fundación Dialnet · Todos los derechos reservados