Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Els additius alimentaris

    1. [1] Universitat de Barcelona

      Universitat de Barcelona

      Barcelona, España

  • Localización: Educació Química. EduQ, ISSN-e 2013-1720, ISSN 2013-1755, Nº. 24, 2018, págs. 20-26
  • Idioma: catalán
  • Títulos paralelos:
    • Food additives
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      Els additius alimentaris són productes químics afegits als aliments processats per assolir i garantir unes determinades característiques i contribuir a la seva qualitat i seguretat. L’autorització del seu ús depèn del fet que se’n demostri la necessitat i s’acompleixin unes condicions estrictes d’innocuïtat. Es classifiquen segons la funció.paraules clau: Additiu alimentari, seguretat alimentària, tecnologia dels aliments.

    • English

      Food additives are chemicals added to processed foods to achieve and guarantee certain characteristics and contribute to its quality and safety. The authorization of their use depends on the proven needs and that strict safety conditions are met. They are classified according to their function.keywords: Food additive, food safety, food technology.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno