Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


El Món tou: la gelatina i els gelificants

  • Autores: Pere Castells
  • Localización: Educació Química. EduQ, ISSN-e 2013-1720, ISSN 2013-1755, Nº. 4, 2009, págs. 46-52
  • Idioma: catalán
  • Títulos paralelos:
    • Soft word: jelly and gelatins
  • Enlaces
  • Resumen
    • català

      En aquest article es presenta un dels tallers adreçats als alumnes de secundària realitzat per la Fundació Alícia. La cuina i els aliments constitueixen, sens dubte, un bon context per promoure l'aprenentatge de les ciències i, en concret, de conceptes relacionats amb la química, alhora que els alumnes aprenen a valorar la cuina i a relacionar la cuina amb la ciència.

      L'article aporta el material per a l'alumne, informació complementària per al professorat i les reflexions sobre el desenvolupament del taller.

    • English

      This article presents a workshop aimed at secondary students conducted by the Alicia Foundation. The kitchen and food are clearly a good context to promote learning of science and, in particular, concepts related to chemistry, while learning to appreciate the kitchen and cooking related to science. This article provides the material for the student, information for teachers and reflections on the workshop.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno