Ayuda
Ir al contenido

Dialnet


Ressenya Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019)

  • Pere [1]
    1. [1] Comité Organitzador del Science and Cooking World Congress, Barcelona 2019
  • Localización: TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, ISSN-e 1137-7976, Nº. 18, 2019, págs. 67-69
  • Idioma: catalán
  • Enlaces
  • Resumen
    • Els dies 4, 5 i 6 de març va tenir lloc el Science & Cooking World Congress (Barcelona 2019). Aquest congrés és un projecte del Tercer Congrés Català de la Cuina emmarcat en l’eix de debat 4. El coneixement culinari a Catalunya ofereix una cobertura excel·lent per establir la marca Science and Cooking Barcelona, que té l’objectiu de perdurar més enllà del Congrés i anar-se consolidant any rere any. El congrés compta amb la presència de grans cuiners i gent rellevant en el camp de la ciència i la cuina.


Fundación Dialnet

Dialnet Plus

  • Más información sobre Dialnet Plus

Opciones de compartir

Opciones de entorno